Ahlan Wasahlan Ila........

TinggaLkan FoLLow mu wahai sahabat....sahabiahku...

Thursday, December 1, 2011

30 Perkara Perempuan tak Sempat Bagitau Lelaki....


mmmm..perasaan perempuan tu unik tau...walau x mampu ungkap..tp dgn lagu, sajak n lain2 dah bawak byk maksud...hati pempuan ni cepat terusik..nak someone care sgt..even satu mesej pon dah bermakna....lau pmpuan marah pon mesti bersebab...lau pempuan cinta kat sorang laki...even dia ada kawan laki yang ramai..pempuan tetap akan fokus n ingat kat pakwe dia je... tp x semua orang laki paham apa sebenarnya org pempuan nie..tambah2 dpt pmpuan yang memang peramah..tp nobody know actually sebalik peramahnya..ada tagisnya...dalam tawanya yang girang..ada majuknya.... xpe2..x semua org laki tahu hati pempuan ni cemana...tapi hope akan tahu jgk satu hari nanti... hope jgk..jaga lah hati pempuan betul2...pempuan juz nak lelaki SAYANG n CARE dia betul2 je...tu je...
(mampu tersenyum dgn seribu makna yang tersirat)....dan tbe2 senyuman bertukar menjadi hambar...... KENAPA??? Hanya Tuhan Yang Tahu~ cahaya penawar'89

9 comments:

  1. semua ni betul pada diri aku.....sebab aku seorang perempuan.......

    ReplyDelete
  2. knp org laki payah faham hati perempuan?

    ReplyDelete
  3. heheheh...same je perempuan pn xpaham apa isi hati lelaki...awak faham x isi hati lelaki???

    ReplyDelete
  4. mungkin ye..mungkin x..tp saya cuba untuk memahami...n kadang2 saje wat2 x faham..sb nak phatian...xpe2..ni semua poses...meh lah anta kat saya..apa isi hati laki...yang saya tahu air mata lelaki untuk 3 benda je...

    ReplyDelete
  5. hmmm..macam mana nk paham perempuan kalau,perempuan tu sendiri xkenal dengan diri dia sendiri..lelaki xske perempuan yg ego tinggi.jgn cube nk melawan dgn ego lelaki..jangan la peramah dgn ramai lelaki,ini membuat hilang kepercayaan lelaki kat perempuan tu..awk suke x kalau bf awak taw lelaki yg awk ske peramah dgn perempuan lain???awk boleh terima x???kalau awak xboleh terima,sama la dengan lelaki.lelaki kalau dah sayang kat sesorang tu dia sangup buat apa saja,sayang laki sebenarnye melebihi perempuan sayangkan lelaki,dia xkn gunakan dgn kata2 macam perempuan tapi dengan perbuatan..lelaki xmacam perempuan,perempuan perlukan masa tu tenagkan hati,tapi lelaki perlukan pasangan dia utk tenangkan hati..sebenarnya lelaki lagi manja dari perempuan...hmmm.nak paham hati sesorang perlukan masa bukan kenal sebulan dua dah pkr akan paham diri masing2.kadang makan masa bertahun2...kalau lelaki dah btl2 sayang n buat segala2 nye utk perempuan,jangan la perempuan tibe2 xnk n putus mcm tu je...kanyakan perempuan mcm tu..konon ada yg lagi baik hakikat nye dia sendiri yg makan hati..hmmm..ok la tu je...harap awk xterasa hati apa sy cakap nie..

    ReplyDelete
  6. siapa kamu sebenanya?? mcm ada sesuatu..saya kenal awak ke? atau kisah kita termacam sama?? hurm..ape2pon..even ramai kawan lelaki...tp kesetiaan pada seorg...even ada bekas pakwe di kepala..tp yng dicintai adalah yng bertahta di hati...pempuan bukan ego..tp dah penat nak berkata2...dah penat nak mintak perhatian..cukup lah sekadar lelaki faham perempuan itu...

    ReplyDelete
  7. hahah..xsama tapi saya bkawan dgn perempuan yg suka main tarik tali dlm ubungan.main2....alasan nak kawan laki sebab boleh pilih yg mana terbaik.last2 dia dtg blk merayu2.kite xpyh nk memilih sangt sbb kite pn bukan nye sempurna.betul x apa sy ckp???

    ReplyDelete

There was an error in this gadget